Skip links

Generasjonsbedrift med over 45 års erfaring

Din lokale tannlegepraksis
i Hokksund sentrum.

Vi står alltid klare til å hjelpe deg.

Tannlegene Budak har drevet tannlegepraksis i Hokksund siden 2003. Bevis-basert vitenskap er vårt motto. Ved hjelp av etterutdanning og deltagelse i internasjonale messer, holder vi oss oppdatert innen profesjonen.

Hør fra våre kunder

Ettersom vi ønsker å gi våre pasienter bedre opplevelse i tannlegestolen og gode sluttresultater, setter vi stor pris på tilbakemelding fra pasientene våre.

Eivind K.

«For en med mer enn nok tannlege skrekk, kunne jeg ikke funnet en bedre tannlege. Aldri følt meg mer avslappet noen gang. Jeg er meget fornøyd!»

Christian Van D.

«Skadet to fyllinger som måtte ordnes. Fikk time samme ettermiddag. Fine og rene lokaler, en serviceinnstilt tannlege og gode priser er en uslåelig kombinasjon.»

Siv H.

«Svært god service og rask hjelp. Dyktig, ydmyk og forståelsesfull tannlege som fremstår meget profesjonell. Innbydende tannlegekontor. Kommer til å anbefale Tannlege Budak videre.»

Kristian T.

«Veldig flinke tannleger! Lokalet er fint og ryddig og det utstråler en god atmosfære når du er der. Du møter hyggelige ansatte som er opptatt av å yte god service og slå av en prat.»

„Gjennom årene har Tannlege Budak oppnådd en stor pasient portefølje, som er i stor grad fornøyde kunder. Ved hjelp av bevisbasert vitenskap søker vi stadig å oppnå bedre og forutsigbare resultater.“

Lutfi og Simon Budak

Denne nettsiden bruker cookies for at den skal fungere optimalt.